August 14, 2019 By Kurishop Egypt 0

Daiso Velvet Lip Tint Review

Hello Hello ✨
.
.
velvet lip tint daiso

واصلني من
@kurishopegypt
@kurishopegypt
.
اولاً اللون دا من اقرب الالوان الي قلبي و بحبها جداً و اتبسطت اوي اما شوفتها
No.3 chic amber
.
.
– التنت زي الليكويد ليبستيك الي بنستخدمه لكن دا خفيف و اما تحطيه مش بتحسي انك حاطه حاجه على شفايفك و بيبقث كأنه قوامه مائي ✨.
.
.
– بستخدمه ب كذا طريقه اولهم اني بستخدمه ك روج عادي و بحطه على شفايفي كلها و بكدا بيديني اللون قوي و باين بيكون ماط طبعاً و مش بيكون عاطيني ملمس الروح الماط الناشف لا الشفايف بتشربه زي التنت، ثباته بيكون من ساعتين ل اربع ساعات مثلا و بيخف مع الاكل لحد ما يروح✨.
.
– كمان بستخدمه بالطريقه الكوريه و اني احطه عاي جزء من الشفايف من جوا من غير تحديد الاطراف و بعدين اوزعه علي الشفايف كلها، اللون بيكون اخف شويه و حلو جداً ✨.
.
– بحط قبله ليب بالم لونها شفاف او وردي كمان بيكون احلى واحطه عليها خفيف و ادمجهم علي الشفايف كلها بيبقي تحفه، بيغير اللون شويه و بيخليه فيه لمعه حلوه اوي ✨.
.
– او ممكن احط بعده ليب بالم وردي بيديني لون مختلف عن ما كنت حطاه قبله و واللمعه بتكون اخف لاني بحط نقط بسيطه مش كتير ✨.
.
.
ف الاخر رأي فيه انه حلو جدا وهرجع اطلبه تاني 😍
thanks @kurishopegypt

View this post on Instagram

Hello Hello ✨ . . velvet lip tint daiso . واصلني من @kurishopegypt @kurishopegypt . اولاً اللون دا من اقرب الالوان الي قلبي و بحبها جداً و اتبسطت اوي اما شوفتها No.3 chic amber . . – التنت زي الليكويد ليبستيك الي بنستخدمه لكن دا خفيف و اما تحطيه مش بتحسي انك حاطه حاجه على شفايفك و بيبقث كأنه قوامه مائي ✨. . . – بستخدمه ب كذا طريقه اولهم اني بستخدمه ك روج عادي و بحطه على شفايفي كلها و بكدا بيديني اللون قوي و باين بيكون ماط طبعاً و مش بيكون عاطيني ملمس الروح الماط الناشف لا الشفايف بتشربه زي التنت، ثباته بيكون من ساعتين ل اربع ساعات مثلا و بيخف مع الاكل لحد ما يروح✨. . – كمان بستخدمه بالطريقه الكوريه و اني احطه عاي جزء من الشفايف من جوا من غير تحديد الاطراف و بعدين اوزعه علي الشفايف كلها، اللون بيكون اخف شويه و حلو جداً ✨. . – بحط قبله ليب بالم لونها شفاف او وردي كمان بيكون احلى واحطه عليها خفيف و ادمجهم علي الشفايف كلها بيبقي تحفه، بيغير اللون شويه و بيخليه فيه لمعه حلوه اوي ✨. . – او ممكن احط بعده ليب بالم وردي بيديني لون مختلف عن ما كنت حطاه قبله و واللمعه بتكون اخف لاني بحط نقط بسيطه مش كتير ✨. . . ف الاخر رأي فيه انه حلو جدا وهرجع اطلبه تاني 😍 thanks @kurishopegypt . follow @ladies_society_ . . #repost #makeupgoal #beauty #makeupgirlz #beautybloggers #beautyblogger #makyaj #makeupblogger #lipstick #makeup #beautyblog #egypt #alexandria #بلوجرز #بلوجرز_مصريات #بلوجرز_عربيات #تجارب #ميكاب #عنايه #جمالك #ريفيو #دعم #لايك #منشن #بلوقرز #بلوقرز_سعوديات #بيوتي_بلوجرز #اكسبلور

A post shared by رَنيـن 👑 (@ranins_reviews) on